· Csapatunk ·

Vilux

Sziasztok! Patrik vagyok, én alapítottam a csapatot. Eleinte a NightHorizon Fansubnál tevékenykedtem, végül saját subot alapítottam.19 Éves leszek, és hobby szinten csinálom ezt az egészet, ameddig élvezem.
Fordító | Formázó | Lektor

Andor

 Sziasztok! Andor vagyok, az AnimeFanSubs egyik fordítója. Azért jelentkeztem a csapatba, hogy fejlesszem az angol tudásomat, és segítsek egy barátomnak, Viluxnak. Nem nézek animét, de tervezek.
Remélem elégedettek lesztek a munkáimmal.
Fordító | Lektor

Jocoo

Sziasztok! Józsi vagyok, 24 éves. Kb. 1 éve formázok “hobbi” szinten és még sokáig szeretném folytatni. Új vagyok még itt, ez az első csapatom, de remélem még sokáig itt is lehetek.
Mindent megteszek, hogy minőségi munkát adjak ki a kezeim közül.
Formázó

DarkShadow

Sziasztok Dark Shadow/Gergő vagyok 13 éves vagyok.
Eléggé érdekes személyiség tudok lenni szerintem, sokszor a hangulatomtól függ. Kedvenc animéim eddig:Nekopara,Asobi ni Iku yo!, Fortune Arterial,Trinity seven,Asterisk War,Saijaku Muhai no Bahamut.
Valamivel nagyobb elsőbbséget éreznek az állat füles lányok :3. Jelenleg csak egy mangát olvastam el: Rosario Vampire, Rosario vampire season 2. Jelenleg próbaidőszakon vagyok itt,remélem hasznomat veszitek.
Új számomra a Lektorálás megteszek minden tőlem telhetőt hogy jó legyen. Az AnimeFanSubs az első Fansub csapat amiben vagyok. Remélem mindenkivel jól kifogok jönni :3
Lektor

0Arpi0

Hellosztok! Én Árpi vagyok és 16 éves.
Én azért csatlakoztam mert érdekelt a formázás és szeretném megtanulni :D. A kedvenc animém: A goblin slayer és a black clover.
Formázó